RASPORED WEBINARA – ODABERITE SVOJE PAKETE WEBINARA:

Srijeda, 08.08.2018., 19:30h – Tema: OSTVARITE SVOJE SNOVE, ŽIVITE SVOJU ŽIVOTNU SVRHU! – Kako živjeti u povjerenju i lakoći, ostvariti svoje snove, kako saznati koja vam je životna svrha i kako ju živjeti – budite sa mnom na webinaru i učite iz praktičnih primjera i vježbi. Vi ste kreatori, ono što vam nekad nedostaje je znanje kako upravljati vibracijom, kako ostati u tzv. vorteksu ili kako biti dobro bez obzira na okolnosti. Sve emocije su dobre emocije, svaki izazov je dobar izazov ako imate svjesnost kreatora.

Srijeda, 22.08.2018., 19:30h – Tema: KAKO NADIĆI KARMU I ŽIVJETI LAKOĆU – Često me pitate što je to karma, kako ju očistiti, što su to čišćenja, kako lako proći kroz njih i da li je to uopće moguće. Pitate me što je to svjesnost, kako čuti glas duše. Zašto je tako teško prihvatiti lakoću. Puno o ovim zanimljivim temama zajedno s vježbama i s odgovorima na vaša pitanja u srijedu 🙂 Pusa!

Četvrtak, 30.08.2018., 19:30h – Tema: NOVAC, MANIFESTIRAJTE VIŠE NOVCA, PROMIJENITE UVJERENJA O NOVCU  – Nažalost, često mislimo kako je upravo novac uzrok mnogih nevolja u našim životima. Međutim, novac je samo energija razmjene, a stvaran uzrok nedostatka novca u vašim realnostima leži skriven u vašim uvjerenjima. Pronađimo ih zajedno i promijenimo ih! Naučite kako doći do više novca, kako ući u realnost obilja!

Srijeda, 05.09.2018., 19:30h – Tema: ISCIJELITE SE NA FIZIČKOJ, EMOCIONALNOJ I MENTALNOJ RAZINI, ISCIJELITE SVOJE UNUTARNJE DIJETE– sve bolesti, nervoze, loši međuljudski odnosi, neimaština samo su ogledalo ili manifestacija unutarnjeg stanja. Iscijelite se iznutra, osvijestite uzroke, a ostalo će se samo posložiti. Naučite kako živjeti novi život, život svjesnosti. Objasnit ću i pokazati energijom na mnogim primjerima pa i vlastitom kako transformirati sebe, integrirati se u cjelovitu, zdravu moćnu osobu koja može sve što želi! 

Četvrtak, 13.09.2018., 19:30h – Tema: PARTNERSKI ODNOSI, LJUBAV, SRODNE DUŠE– Kako živjeti ljubav, kako se prepustiti i imati povjerenja, kako graditi uspješan odnos, kako voljeti što je moguće više bezuvjetno, kako otpustiti stare povrede….. i još mnogo toga o ljubavi. 

Četvrtak, 20.09.2018., 19:30h – Tema: MIJENJAMO PODSVIJEST / NAVIKE / UVJERENJA, JAČAMO INTUICIJU – Ovaj webinar je zapravo radionica koja aktivno odmah MIJENJA ŽIVOT! Učit ću vas kako ćete sami otkrivati što je to u vašoj podsvijesti ili štetnim uvjerenjima što vas blokira na putu ka vašim ciljevima i uzrokuje nedostatke, sumnje, strahove… Zatim ćete saznati najbrži i najjednostavniji mogući način kako to promijeniti, a da je jedinstven vama i da najbolje djeluje baš za vas – jer je to vaš način – slušat ćete svoju intuiciju! Vidjet ćete: neprocjenjivo!

Četvrtak, 27.09.2018., 19:30h – Tema: PREDAJA, POVJERENJE, DOZVOLJAVANJE, LAKOĆA ŽIVLJENJA – Po meni je ovo najvažnija lekcija u životu. “Bit če vam po vjeri vašoj” , kolika vam je vjera, tolika su vam ostvarenja. Ove rečenice sve govore. Kada to stvarno prihvatite i osjetite sigurnost u srcu, život će se pretvarati u čudo. Težina u lakoću,  nerješivo u riješeno, a logika će na određenoj razini postati nebitna. Vaša tijela će postati zdrava i moćna, vaši umovi bistri, pogledi široki, život prepun prilika. Čekam vas s radošću, s puno vježbi i istinitih životnih primjera!

Četvrtak, 04.10.2018., 19:30h – Tema: USPJEH, SAMOPOUZDANJE, SNAGA, REALIZACIJA– Da li zaista živite u ovom fizičkom svijetu ili samo životarite ili čak spavate? Da li se krećete u željenom smijeru, da li poduzimate akciju u pravo vrijeme na pravi način? Da li ste zadovoljni mjestom i vremenom u kojem se nalazite? Da li sebe smatrate uspješnom osobom? Samopouzdanom, snažnom osobom? Gdje je vaša osobna moć, što je ona? Sve to i puno više od toga – na webinaru!

Srijeda10.10.2018., 19:30h – Tema: OSOBNI RAST KROZ MEDITACIJE, ENERGIJU, TRANSCENDENCIJU – Teme koje će nas najviše interesirati u ovom webinaru su : transformacija svijesti, prosvjetljenje, osvještavanje, životna energija, bioenergija, biopolje, misli, emocije, što su misli, što su emocije, što je intuicija, što je zakon privlačenja, karma, KAKO VI SAMI MOŽETE ISCJELITI SEBE – ŽIVOT TEČE VAŠIM TIJELOM! 

Utorak, 16.10.2018., 19:30h – Tema: ŠTO JE TO ČIŠĆENJE, OSVJEŠTAVANJE I KAKO SE RIJEŠITI NEGATIVNOSTI – zašto je važno osvještavanje, kako osvještavati svakodnevno i rasti u svjesnosti na dnevnoj bazi.  Znate li da čistiti svijest prije neugodnih životnih iskustava sprječava te probleme i kontraste! Kako se osloboditi krivnje, grižnje savjesti, straha, nesigurnosti, nemoći… Kako prepoznati svoje negativne obrasce poput žrtve, nisam dovoljno dobar i  druge, kako se odvojiti i promatrati, a zatim kako kreirati novi život. Što ako imate napade panike, anksioznosti i druge slične blokade. Učite i oslonite se na energiju koju ćete primiti na webinaru. S energijom znanje će biti puno lakše usvojeno, ono će činiti jedinstveno iskustvo koje vas mijenja u hrabre, samopouzdane osobe.

Utorak, 23.10.2018., 19:30h – Tema: SAMO VI!  VAŠE TEME: PITANJA I ODGOVORI – ovo je webinar bez zadane teme, pitate što god želite, kanaliziram za vas što god vas zanima. Pitanja mogu biti osobna, ali formulirajte ih tako da služe grupi.  Pitanja mogu biti svakodnevna obična i neobična, mistična; pitanja koje nikada niste pitali ili na koja nikada niste čuli odgovor.  ZA SVE INFORMACIJE O TEMAMA; CIJENI, POVOLJNOSTIMA – PAKETIMA WEBINARA KLIKNITE: OVDJE
Napomena:
Ako sudjelujete preko telefona onda prije skinite aplikaciju ZOOM sa TrgPlay ili AppStore ukoliko imate iPhone. Ako ste na računalu tada samo kliknite na link i računalo će vam samo ponuditi download aplikacije. Ovo je potrebno samo za prvo sudjelovanje na webinaru, kasnije više nije potrebno. U dogovoreno vrijeme vratite se u ovaj mail i kliknite na link:

Prijavite se na webinar tako da pošaljete mail na: anita.zugec@gmail.com “prijavljujem se na webinar” i dobit ćete link i upute za sudjelovanje!

Webinar je ujedno i energetski tretman zbog prisutne iscjeljujuće, podržavajuće energije u vođenoj vježbi ili meditaciji tijekom webinara.

CIJENA, POVOLJNOSTI I UVIJETI  SUDJELOVANJA:

Od 01.05.2018. cijena za jedan webinar je 33 Eur ili 240 Kuna.  

Možete kupiti  PAKETE WEBINARA po puno povoljnijoj cijeni:

2 webinara  – 20%  za 53 Eur ili 390 Kn

3 webinara  – 30%  za 70 Eur ili 510 Kn

4 webinara  – 40%  za 80 Eur ili 590 Kn  (cijena 1 webinara = 147,50 Kn)

Ukoliko propustite webinar, poslat ću vam ga naknadno na mail.

Paketi su napravljeni zato da vas potaknu na sudjelovanje na webinarima jer ste i sami potvrdili da vam uzastopna sudjelovanja jako podižu svjesnost, energiju, znanje, motivaciju. Uložite u sebe, to je najvredniji od svih uloga čija je isplativost nemjerljiva!

OBAVEZNO: ako nemate mogućnost platiti seminare ili webinare, pošaljite mi poruku na mail ili u kontakt obrazac na stranici, javit ću vam se i pojasniti kako možete sudjelovati. Ovo pišem jer me ljudi koji nemaju posao ili se nalaze u jako teškim životnim situacijama pitaju, a što je s nama koji ne možemo? Javite se, uvijek postoji rješenje, a ja uvijek dio svojeg životnog poziva ujedno posla od srca darujem. Upravo tome služe svi ovi video zapisi na You Tubeu i Facebook stranici Anita Žugec. Posjetite YouTube kanal Anita Žugec i pretplatite se kako biste dobivali obavijesti o novim videima. Za primanje obavijesti na kanalu obavezno kliknite na zvono.

NOVO: tjedni odgovori na vaša pitanja live na Facebook stranici: Anita Žugec  Ne trebate biti korisnik Facebooka kako biste pratili stranicu obzirom da je stranica javna.

Webinari nam daju mogućnost da iskoristimo dobrobiti današnjeg modernog doba te da napravimo online radionice/seminare. Mnogi od vas su zaista kilometrima daleko, a opet kada radimo zajedno osjećamo se tako blisko i povezano! Prije početka kao i za vrijeme webinara možete postavljati pitanja i predložiti teme koje vas zanimaju.

Webinar uključuje nešto više od sat i pola vremena osobnog rasta kroz odgovore na pitanja, jedinstvenu poveznicu Vas i univerzalne inteligencije. Zadnjih petnaestak minuta bit ćemo vođeni energijom kroz meditaciju za transformaciju svijesti. Ovaj webinar je ujedno i energetski tretman koji služi za promjenu uvjerenja, čišćenje, iscjeljivanje i podizanje vibracije!

Zašto webinari?

Webinari su radionice, odnosno seminari, koji se održavaju putem Interneta te sam se za njih odlučila jer pružaju mnoge prednosti:

– možete sudjelovati i pratiti iz udobnosti vašega doma
– ne morate gubiti vrijeme na dodatno putovanje
– imate privatnost; vas se na webinaru ne vidi i ne čuje, maltene možete prisustvovati iz vlastitog kreveta
– kroz chat pišete pitanja i komentare, imate direktnu komunikaciju sa mnom a po želji i sa drugim učesnicima
– aplikacija preko koje se webinar održava izrazito je jednostavna za upotrebu
– možete sudjelovati preko mobitela, tableta ili vašeg prijenosnog i običnog računala

Kako sudjelovati?

Jednostavno je! Prijavite se, napravite uplatu na jedan od dolje navedenih računa ovisno o tome da li plaćate iz Hrvatske ili inozemstva. a možete platiti i PayPalom. Zatim ćete primi e-mail s linkom za sudjelovanje!

Prijava i plaćanje

Prijava za sudjelovanje na webinaru moguća je putem e-maila anita.zugec@gmail.com. Na isti mi se obratite ukoliko želite neke dodatne informacije te ukoliko imate pitanja i prijedloge za teme o kojima možemo razgovarati.

Cijenu webinara je potrebno uplatiti prije termina održavanja webinara jednom od tri dostupnih načina plaćanja. Informacije o svakom dostupne su u nastavku:

Kunski žiro račun
Devizni žiro račun
PayPal
Kunski žiro račun
Podaci za uplatu na kunski žiro račun su (ukoliko plaćate iz Hrvatske):Anita Žugec, Lanište 1f, ZagrebIBAN: HR 0523400093102883087 (Privredna banka Zagreb)Poziv na broj je 3102883087
Devizni žiro račun
Podaci za uplatu na devizni (EUR) žiro račun su (ukoliko plaćate iz inozemstva):Anita Žugec, Lanište 1f, ZagrebSWIFT ili BIC code: PBZGHR2X (Privredna banka Zagreb)IBAN: HR 7923400093215552978
PayPal

Ukoliko imate aktivan PayPal korisnički račun za kupovinu i plaćanje putem Interneta, uplatu možete izvršiti na sljedećoj poveznici. Tečaj PayPal-a: 1 Eur=7,1 Kn. Ostale troškove obrade i prijenosa sredstava snosi primatelj.

www.paypal.me/me/anitazugec