Besplatni webinari na YouTube kanalu Anita Žugec – upišite svoj e-mail na dnu stranice i primajte obavijesti o događanjima te o besplanim webinarima!

 

RASPORED WEBINARA:

– ODABERITE SVOJE PAKETE WEBINARA I ISKORISTITE POVOLJNOSTI PAKETA: POPUSTE DO -40%

Webinari uz plaćanje:

 Ponedjeljak, 03.12.2018., 19:30h – Tema: VEZANOST, STRES, OVISNOST, BIJEG- Zašto se vežete za ljude, stvari, ljubimce, imovinu, sigurnost, mjesto, posao? Zašto osjećate preopterećenost? Što vas sputava u ispunjenju životne svrhe? Što vas sprječava da uđete u sebe ili bolje rečeno što vam služi kao dobar razlog da se ne suočite sa sobom i preuzmete odgovornost za stvaranje ljepšeg života? Kako prestati bježati i spojiti se s izvorom ljubavi, mira i moći u sebi? Kako doći do prekrasnog, božanskog dijela sebe koji samo čeka da se oslobodi?

Utorak, 11.12.2018., 19:30h – Tema: USPJEH, SAMOPOUZDANJE, OSOBNA MOĆ–  Ovaj webinar je ujedno trening osobne moći – vidite i osjećajte sebe onakvima kakvi želite biti! Poravtat ćete se s najboljom verzijom sebe koju u određenom trenutku dozvoljava vaša svijest. Da li se krećete u željenom smijeru, da li poduzimate akciju u pravo vrijeme na pravi način? Da li ste zadovoljni mjestom i vremenom u kojem se nalazite? Da li sebe smatrate uspješnom osobom? Samopouzdanom, snažnom osobom? Gdje je vaša osobna moć, što je ona? Sve to i puno više od toga – na webinaru!  

Utorak, 18.12.2018. ,19:30 – Tema: DUHOVNOST, UZEMLJENOST: ŽIVJETI SVOJU ŽIVOTNU SVRHU – što nam Izvor poručuje o duhovnosti, kako živjeti duhovnost, kako biti maksimalno učinkovit i praktičan te provesti u djelo volju duše. Koja je vaša životna svrha?  Saznajte 🙂

Četvrtak, 27.12.2018., 19:30 – Tema: INTUICIJA, razgovori s dušom, razgovori s Bogom – svatko od nas ima svoju jedinstvenu vezu s Bogom i božanskom dušom. Svatko na svoj način svakodnevno, bilo da to vidi, osjeti, bilo da je toga svjestan ili da nije svjestan, dobiva poruke svoje duše i Izvora svega što postoji. Kako primamo poruke? Jednostavno, putem intuicije, ali postoje i drugi načini! Kako čuti sebe, intuiciju, kako prepoznati znakove na putu? Saznajte… 🙂

 
Prijavite se na webinar tako da pošaljete mail na: [email protected] “prijavljujem se na webinar” i dobit ćete link i upute za sudjelovanje!
 

Webinar je ujedno i energetski tretman zbog prisutne iscjeljujuće, podržavajuće energije u vođenoj vježbi ili meditaciji tijekom webinara.

CIJENA, POVOLJNOSTI I UVIJETI  SUDJELOVANJA:

Od 01.05.2018. cijena za jedan webinar je 33 Eur ili 240 Kuna.  

Možete kupiti  PAKETE WEBINARA po puno povoljnijoj cijeni: 

2 webinara  – 20%  za 53 Eur ili 390 Kn

3 webinara  – 30%  za 70 Eur ili 510 Kn

4 webinara  – 40%  za 80 Eur ili 590 Kn  (cijena 1 webinara = 147,50 Kn)

Ukoliko propustite webinar, poslat ću vam ga naknadno na mail. 

Paketi su napravljeni zato da vas potaknu na sudjelovanje na webinarima jer ste i sami potvrdili da vam uzastopna sudjelovanja jako podižu svjesnost, energiju, znanje, motivaciju. Uložite u sebe, to je najvredniji od svih uloga čija je isplativost nemjerljiva!

OBAVEZNO: ako nemate mogućnost platiti seminare ili webinare, pošaljite mi poruku na mail ili u kontakt obrazac na stranici, javit ću vam se i pojasniti kako možete sudjelovati. Ovo pišem jer me ljudi koji nemaju posao ili se nalaze u jako teškim životnim situacijama pitaju, a što je s nama koji ne možemo? Javite se, uvijek postoji rješenje, a ja uvijek dio svojeg životnog poziva ujedno posla od srca darujem. Upravo tome služe svi ovi video zapisi na You Tubeu i Facebook stranici Anita Žugec. Posjetite YouTube kanal Anita Žugec i pretplatite se kako biste dobivali obavijesti o novim videima. Za primanje obavijesti na kanalu obavezno kliknite na zvono.

GRATIS WEBINARI NA YOUTUBE KANALU Anita Žugec

Webinari nam daju mogućnost da iskoristimo dobrobiti današnjeg modernog doba te da napravimo online radionice/seminare. Mnogi od vas su zaista kilometrima daleko, a opet kada radimo zajedno osjećamo se tako blisko i povezano! Prije početka kao i za vrijeme webinara možete postavljati pitanja i predložiti teme koje vas zanimaju.

Webinar uključuje nešto više od sat i pola vremena osobnog rasta kroz odgovore na pitanja, jedinstvenu poveznicu Vas i univerzalne inteligencije. Zadnjih petnaestak minuta bit ćemo vođeni energijom kroz meditaciju za transformaciju svijesti. Ovaj webinar je ujedno i energetski tretman koji služi za promjenu uvjerenja, čišćenje, iscjeljivanje i podizanje vibracije!

Zašto webinari?

Webinari su radionice, odnosno seminari, koji se održavaju putem Interneta te sam se za njih odlučila jer pružaju mnoge prednosti:

– možete sudjelovati i pratiti iz udobnosti vašega doma
– ne morate gubiti vrijeme na dodatno putovanje
– imate privatnost; vas se na webinaru ne vidi i ne čuje, maltene možete prisustvovati iz vlastitog kreveta
– kroz chat pišete pitanja i komentare, imate direktnu komunikaciju sa mnom a po želji i sa drugim učesnicima
– aplikacija preko koje se webinar održava izrazito je jednostavna za upotrebu
– možete sudjelovati preko mobitela, tableta ili vašeg prijenosnog i običnog računala

Kako sudjelovati?

Jednostavno je! Prijavite se, napravite uplatu na jedan od dolje navedenih računa ovisno o tome da li plaćate iz Hrvatske ili inozemstva. a možete platiti i PayPalom. Zatim ćete primi e-mail s linkom za sudjelovanje!

 

Prijava i plaćanje

Prijava za sudjelovanje na webinaru moguća je putem e-maila [email protected]. Na isti mi se obratite ukoliko želite neke dodatne informacije te ukoliko imate pitanja i prijedloge za teme o kojima možemo razgovarati. 

Cijenu webinara je potrebno uplatiti prije termina održavanja webinara jednom od tri dostupnih načina plaćanja. Informacije o svakom dostupne su u nastavku: 

Podaci za uplatu na kunski žiro račun su (ukoliko plaćate iz Hrvatske):
Anita Žugec, Lanište 1f, Zagreb
IBAN: HR 0523400093102883087 (Privredna banka Zagreb)
Poziv na broj je 3102883087
Podaci za uplatu na devizni (EUR) žiro račun su (ukoliko plaćate iz inozemstva):
Anita Žugec, Lanište 1f, Zagreb
SWIFT ili BIC code: PBZGHR2X (Privredna banka Zagreb)
IBAN: HR 7923400093215552978

Ukoliko imate aktivan PayPal korisnički račun za kupovinu i plaćanje putem Interneta, uplatu možete izvršiti na sljedećoj poveznici. Tečaj PayPal-a: 1 Eur=7,1 Kn. Ostale troškove obrade i prijenosa sredstava snosi primatelj.

www.paypal.me/me/anitazugec