Rekli su o Aniti i njenom radu:

Rođena sam 1980. godine u Karlovcu, mladost sam provela u Ozlju. Moj život je bio vrlo zapetljana priča, vrlo uzbudljiva i iznimno izazovna! U najtežim životnim trenucima osjećala sam duboku povezanost s nečim što možemo nazvati Duh sveti. Kao malena djevojčica obožavala sam leći u krevet sa svojom prabakom koja bi mi pričala o Bogu i o anđelima. Tada sam na svoj dječji način viđala anđela čuvara i od onda osjećam veliku povezanost i poštovanje prema anđelima i prema Isusu. Imala sam osjećaj da što god da ih zamolim iz dubine duše, oni ispunjavaju. Samo, rijetko sam zamoljavala…

Kada mi je otac poginuo u nesreći 1993. godine osjetila sam duboki nestvaran mir i uzvišenu čistu povezanost s duhovnim svijetom te sam osjećala kako mi se obraća njegova duša nagovještavajući mi događaj. Na taj način mi je poslana snaga i ljubav te pozdrav, a ja sam bila blagoslovljena jednim nezaboravnim osjećajem božje prisutnosti.  Tada i kasnije kroz dane mladosti nisam ništa razumjela na svjesnoj razini, sve informacije koje bi mi dolazile uzimala sam kao nevažne, čak sam se i borila protiv njih. Danas to zvuči prilično smiješno, no svatko od nas ima svoj put.

Najviše sam napredovala u svjesnosti nakon svoje tridesete godine. Prošla sam dosta seminara, škola, učenja i učitelja od koji su neki bili jako dragi i jako napredni. Istaknula bi svoju dragu kolegicu, terapeutkinju karmičke dijagnostike koja je učila od Marjana Ogorevca, Sanju Rajković. U počecima interesirao me energetski rad, učila sam o bioterapiji, o suvremenim kvantnim metodama, o energetskom iscjeljivanju. Zatim me interesirao Lazarev i njegova dijagnostika karme te sam upisala tadašnju dvogodišnju Školu za bioterapeute u Ljubljani pod vodstvom Tadeja Pretnera i Marjana Ogorevca. U međuvremenu sam postala majstor reikia iako nikada nisam radila striktno prema tehnikama koje sam učila. Oduvijek, čim bi naučila neku tehniku, odmah bi mi dolazile informacije kako istu unaprijediti na svoj način.

Danas radim isključivo intuitivno, dolaze mi informacije o svemu što je u mojoj namjeri da saznam i to se zapravo zove kanaliziranje informacija. Kanaliziram ili primam informacije iz univerzalnog energetsko-informacijskog polja kojeg možemo nazvati božanska svijest, Izvor ili kako to zove Ester Hicks Abraham – dakle univerzalna svjesnost.  Već duže vrijeme učim iz sebe odnosno od Izvora kojeg smo svi mi, vječne duše, hologramski dio.

U počecima, obožavala sam slušati Moojia na njegovom YouTube kanalu, preporučujem ga svakome, naučio me meditirati odnosno kako postići stanje bez misli. Zatim sam obožavala učiti od Sadhgurua s njegovog kanala, neko kratko vrijeme pratila sam Teal Swan, a na kraju Abraham Hicks kanal na kojem sam puno učila o zakonu privlačenja, svjesnom manifestiranju, kako promijeniti uvjerenja i konceptu vorteksa . Autori knjiga koji su mi se posebno svidjeli su Osho, Deepak Chopra, Caroline Myss, Don Miguel Ruiz, Lazarev, Neal Donald Walsh i drugi, a omiljene knjige su mi Prorok te Emanuel – duhovne poruke.

Život me doslovno spontano pogurao u situacije u kojima sam počela raditi energetske tretmane i savjetovati ljude o njihovim životnim situacijama. Prvih godinu dana radila sam individualne tretmane karmičke dijagnostike i energetskog iscjeljivanja besplatno.  Zatim sam beskrajno se iscrpljujući i dajući zaradila upalu pluća i mjesec dana sam odmarala i oporavljala se. Od tada iscjelitelj, terapeut i učitelj postalo je moje sporedno zanimanje, a zatim i moje jedino zanimanje.

Danas sam duhovni učitelj i terapeut. Vodim individualna savjetovanja, tjedne webinare ili online seminare, seminare uživo, tečaj intuitivnog energetskog rada i razvoja intuicije uživo i online, a ponekad naravno budem zamoljena da, kako kažu prijatelji, pošaljem energiju za iscjeljenje.  Moj posao je moja ljubav i moj život. Između ostalog autor sam YouTube kanala Anita Žugec na kojem ćete pronaći mnogo edukativnog materijala i meditacija koje će vam pomoći da promijenite svoja uvjerenja, svoje živote kroz pozitivne afirmacije, podržavajuću energiju te znanje.

Anita Žugec
Play Video