Individualna savjetovanja su nešto najdivnije što vam mogu preporučiti zato što ćete s jednim individualnim savjetovanjem ili tretmanom dobiti dragocjen paket informacija, podrške i energije koje će vam koristiti mjesecima i jako ubrzati vaš osobni rast.  

Nakon što kažete par riječi o sebi i svojem životu te nakon što kažete što vam je najvažnije i što želite promijeniti, slijedi intuitivna interpretacija informacija vašeg ega i vaše duše koja vam pruža jedinstvena objašnjenja, rješenja i upute. Na ovaj jedinstven način dobijete uvid u svoju podsvijest ili svoje nesvjesno te jasno raspoznate štetna uvjerenja kao navike koje vam ne koriste i koje je potrebno promijeniti jer stvaraju neželjenu vibraciju i neželjenu realnost, dakle kontrast. Također, duša kao dio Izvora ili vortex daje vam odgovore i upute na vaša pitanja i izazovne situacije.

Individualno savjetovanje obično traje između sat i sat i pola te na kraju radite vođenu vježbu: meditaciju s afirmacijama za transformaciju svijesti – promjenu uvjerenja. Pritom je to i energetski tretman jer energija je sastavni dio rada i namjera dobrobiti za vas .

Zbog obaveza koje se odnose na edukacije: tečajeve, seminare i webinare, individualna savjetovanja rade moje dvije kolegice i stručne suradnice, koje su između ostaloga nekada bile moje učenice: Nikolina Štanfel i Zora Tomić. Od srca ih preporučujem, izvrsne su, stručne, visoko intuitivne i svjesne. Poruke duše, savjete, otkrivanje štetnih obrazaca i uvjerenja te vježbu transformacije  svijesti jednako ćete dobiti od bilo koje od njih kao što biste dobili od mene. 

I Zora Tomić

Kontakt e-mail: [email protected]

 

Zora kratko o sebi:

diplomirala sam na studiju psihologije te stekla bogato iskustvo u radu s djecom i roditeljima. U svemu tome, kao i u radu na sebi, uvidjela sam važnost uključivanja alternativnih metoda iscjeljivanju i pomaganju ljudima. Život me doveo do Anite te sam kod nje završila tečaj karmičke dijagnostike i intuitivnog energetskog rada. Raduje me što radeći s ljudima sudjelujem u micanju svega što im ne služi i otkrivanju njihove prave prirode. 

 

Nikolina Štanfel

Kontakt e-mail: [email protected]

 

Nikolina kratko o sebi:

završila sam astrološku školu za čitanje natalne karte i tečaj intuitivnog energetskog rada i razvoja intuicije kod Anite. Uvijek me privlačio rad s ljudima, a kod Anite sam osvijestila da je to put moje duše u ovom životu. Više se ne bavim astrologijom jer sam spoznala da nam Izvor daje najbolje informacije za naše najviše dobro onda kada ih želimo čuti i kada ih trebamo. 

 

Za prijavu na individualne tretmane pošaljite upit na jedan od navedenih mailova ili pišite u KONTAKT obrazac na stranici. Također možete postaviti dodatna pitanja ukoliko ih imate.

Cijena za sat vremena individualnog savjetovanja iznosi 370 Kuna ili 50 Eur (370 Kn/1h) Ukoliko možete prvi puta preporučujem vam da uzmete sat i pola, a kasnije ako ćete se još javljati bit će dovoljan jedan sat.