RASPORED WEBINARA – ODABERITE SVOJE PAKETE WEBINARA:

Utorak, 29.05.2018., 19:30h – Tema: NOVAC, KAKO MANIFESTIRATI VIŠE NOVCA, KAKO PROMIJENITI UVJERENJA O NOVCU  – Nažalost, često mislimo kako je upravo novac uzrok mnogih nevolja u našim životima. Međutim, novac je samo energija razmjene, a stvaran uzrok nedostatka novca u vašim realnostima leži skriven u vašim uvjerenjima. Pronađimo ih zajedno i promijenimo ih! Naučite kako doći do više novca, kako ući u realnost obilja!

Četvrtak, 07.06.2018., 19:30h – Tema: TAJNE SKLADA ŽENSKE I MUŠKE ENERGIJE – Da, ovo je vrlo važno za vaše odnose, ali ne samo to! Svatko od nas unutar sebe treba imati sklad ženskih i muških principa. Ove dvije energije utječu ne samo na vaš ljubavni život već i na kvalitetu života općenito: zdravlja, samopouzdanja, uspjeha, odnosa. Budite lijepi, zdravi i uspješni!

Srijeda, 13.06.2018., 19:30h – Tema: KAKO ČUTI SVOJU DUŠU, RAZVIJATI INTUICIJU – Koliko puta ste sami sebi promrmljali u bradu: e da sam se slušao/slušala, e znao /znala sam! O da, duša vam stalno govori, a vi je trebate znati čuti. Nakon što je čujete, trebate imati hrabrosti i vjere da slijedite njene upute. Ovo će vam omogućiti da izbjegnete mnoge nevolje i nedaće.

Utorak, 19.06.2018., 19:30h – Tema: MANIFESTIRAJTE SVE ŠTO ŽELITE! – Vi ste kreatori! Zaista to jeste! Ono što vam možda nedostaje je znanje kako upravljati vibracijom, kako ostati u tzv. vorteksu ili kako biti dobro bez obzira na okolnosti. Sve emocije su dobre emocije, svaki izazov je dobar izazov ako imate Znanje i Svjesnost Kreatora!

Četvrtak, 28.06.2018., 19:30h – Tema: LJUBAV – kako privući ljubav u svoj život, kako njegovati postojeće odnose, kako zavoljeti sebe sa svim vrlinama i manama… i još mnoga pitanja na temu ljubavi

Srijeda, 04.07.2018., 19:30h – Tema: POVJERENJE U ŽIVOT STVARA ČUDA!  – Danas kada imamo sve što nam je potrebno za udoban, bezbrižan život trebamo naučiti kako zaista cijeniti sve što imamo, kako biti zadovoljni, kako se opustiti i osloboditi stresa, takozvanih negativnosti i zamki ega. Naučite kako vjerovati sebi i životu, kako do samopouzdanja i do nevjerojatnih manifestacija. Sama sam bila svjedokom mnogih transformacija pa i osobne transformacije straha i nesigurnosti u slobodu. 

Četvrtak, 12.07.2018., 19:30h – Tema: SAMOPOUZDANJE, SAMODOSTATNOST, USPJEH – Ono što sam doživjela, spoznala kroz mnoge primjere u radu s klijentima i svojem osobnom rastu je da smo svi mi koji radimo na svojem psihičkom napretku stalno novi ljudi, nove osobe! Niste isti kao prije šest mjeseci, kao prije godinu dana! Ovaj webinar će vam pomoći da budete još bolji tako što ćete dobiti primjere kako misliti o sebi. Kako komunicirati sa sobom svojim unutrašnjim glasom, kako sagraditi odnos sa sobom na način da taj odnos reflektira uspjeh, samopouzdanost, samodostatdnost u vašu životnu realnost. Shvatite tko ste zapravo i živite punim plućima, bez straha, bez nemoći i sputanosti; živite svoju istinu i svoju slobodu!

Srijeda, 18.07.2018., 19:30h – Tema i praksa!: MIJENJAMO UVJERENJA!!! – Ego, identifikacije: “ja sam ovo, ja sam ono”… Strahovi, nesigurnost, nemoć… Ovo je online radionica na kojoj mijenjamo uvjerenja! Pridružite mi se jer ćete imati energetsku podršku i vodstvo kako što lakše i brže promijeniti uvjerenja najjednostavnijom tehnikom ikad!, koju sam dobila od Izvora. Učite kako prepoznati i promijeniti svoja štetna uvjerenja. 

Utorak, 24.07.2018., 19:30h – Tema: ŠTO JE TO ČIŠĆENJE, OSVJEŠTAVANJE I KAKO SE RIJEŠITI NEGATIVNOSTI – zašto je važno osvještavanje, kako osvještavati svakodnevno i rasti u svjesnosti na dnevnoj bazi. Kako se osloboditi krivnje, grižnje savjesti, straha, nesigurnosti, nemoći… Kako prepoznati svoje negativne obrasce poput žrtve, nisam dovoljno dobar i  druge, kako se odvojiti i promatrati, a zatim kako kreirati novi život. Što ako imate napade panike, anksioznosti i druge slične blokade. Učite i oslonite se na energiju koju ćete primiti na webinaru. S energijom znanje će biti puno lakše usvojeno, ono će činiti jedinstveno iskustvo koje vas mijenja u hrabre, samopouzdane osobe.

Srijeda, 01.08.2018., 19:30h – Tema: OSTVARITE SVOJE SNOVE, OTKRIJTE SVOJU ŽIVOTNU SVRHU! – Kako živjeti u povjerenju i lakoći, ostvariti svoje snove, kako saznati koja vam je životna svrha i kako ju živjeti – budite sa mnom na webinaru i učite iz praktičnih primjera i vježbi. Vi ste kreatori, ono što vam nekad nedostaje je znanje kako upravljati vibracijom, kako ostati u tzv. vorteksu ili kako biti dobro bez obzira na okolnosti. Sve emocije su dobre emocije, svaki izazov je dobar izazov ako imate svjesnost kreatora.

 Srijeda, 08.08.2018., 19:30h – Tema: KAKO NADIĆI KARMU I ŽIVJETI LAKOĆU – Često me pitate što je to karma, kako ju očistiti, što su to čišćenja, kako lako proći kroz njih i da li je to uopće moguće. Pitate me što je to svjesnost, kako čuti glas duše. Zašto je tako teško prihvatiti lakoću. Puno o ovim zanimljivim temama zajedno s vježbama i s odgovorima na vaša pitanja u srijedu 🙂 Pusa!

Prijavite se na webinar tako da pošaljete mail na: anita.zugec@gmail.com “prijavljujem se na webinar” i dobit ćete link i upute za sudjelovanje!

Webinar je ujedno i energetski tretman zbog prisutne iscjeljujuće, podržavajuće energije u vođenoj vježbi ili meditaciji tijekom webinara.

CIJENA, POVOLJNOSTI I UVIJETI BESPLATNOG SUDJELOVANJA:

 

Od 01.05.2018. cijena za jedan webinar je 33 Eur ili 240 Kuna.  

Možete kupiti  PAKETE WEBINARA po puno povoljnijoj cijeni: 

2 webinara  – 20%  za 53 Eur ili 390 Kn

3 webinara  – 30%  za 70 Eur ili 510 Kn

4 webinara  – 40%  za 80 Eur ili 590 Kn  (cijena 1 webinara = 147,50 Kn)

Ukoliko propustite webinar, poslat ću vam ga naknadno na mail. 

Paketi su napravljeni zato da vas potaknu na sudjelovanje na webinarima jer ste i sami potvrdili da vam uzastopna sudjelovanja jako podižu svjesnost, energiju, znanje, motivaciju. Uložite u sebe, to je najvredniji od svih uloga čija je isplativost nemjerljiva!

OBAVEZNO: ako nemate mogućnost platiti seminare ili webinare, pošaljite mi poruku na mail ili u kontakt obrazac na stranici, javit ću vam se i pojasniti kako možete sudjelovati. Ovo pišem jer me ljudi koji nemaju posao ili se nalaze u jako teškim životnim situacijama pitaju, a što je s nama koji ne možemo? Javite se, uvijek postoji rješenje, a ja uvijek dio svojeg životnog poziva ujedno posla od srca darujem. Upravo tome služe svi ovi video zapisi na You Tubeu i Facebook stranici Anita Žugec. Posjetite YouTube kanal Anita Žugec i pretplatite se kako biste dobivali obavijesti o novim videima. Za primanje obavijesti na kanalu obavezno kliknite na zvono.

NOVO: tjedni odgovori na vaša pitanja live na Facebook stranici: Anita Žugec  Ne trebate biti korisnik Facebooka kako biste pratili stranicu obzirom da je stranica javna. 

Webinari nam daju mogućnost da iskoristimo dobrobiti današnjeg modernog doba te da napravimo online radionice/seminare. Mnogi od vas su zaista kilometrima daleko, a opet kada radimo zajedno osjećamo se tako blisko i povezano! Prije početka kao i za vrijeme webinara možete postavljati pitanja i predložiti teme koje vas zanimaju.

Webinar uključuje nešto više od sat i pola vremena osobnog rasta kroz odgovore na pitanja, jedinstvenu poveznicu Vas i univerzalne inteligencije. Zadnjih petnaestak minuta bit ćemo vođeni energijom kroz meditaciju za transformaciju svijesti. Ovaj webinar je ujedno i energetski tretman koji služi za promjenu uvjerenja, čišćenje, iscjeljivanje i podizanje vibracije!

Zašto webinari?

Webinari su radionice, odnosno seminari, koji se održavaju putem Interneta te sam se za njih odlučila jer pružaju mnoge prednosti:

– možete sudjelovati i pratiti iz udobnosti vašega doma
– ne morate gubiti vrijeme na dodatno putovanje
– imate privatnost; vas se na webinaru ne vidi i ne čuje, maltene možete prisustvovati iz vlastitog kreveta
– kroz chat pišete pitanja i komentare, imate direktnu komunikaciju sa mnom a po želji i sa drugim učesnicima
– aplikacija preko koje se webinar održava izrazito je jednostavna za upotrebu
– možete sudjelovati preko mobitela, tableta ili vašeg prijenosnog i običnog računala

Kako sudjelovati?

Jednostavno je! Prijavite se, napravite uplatu na jedan od dolje navedenih računa ovisno o tome da li plaćate iz Hrvatske ili inozemstva. a možete platiti i PayPalom. Zatim ćete primi e-mail s linkom za sudjelovanje!

 

Prijava i plaćanje

Prijava za sudjelovanje na webinaru moguća je putem e-maila anita.zugec@gmail.com. Na isti mi se obratite ukoliko želite neke dodatne informacije te ukoliko imate pitanja i prijedloge za teme o kojima možemo razgovarati. 

Cijenu webinara je potrebno uplatiti prije termina održavanja webinara jednom od tri dostupnih načina plaćanja. Informacije o svakom dostupne su u nastavku: 

Podaci za uplatu na kunski žiro račun su (ukoliko plaćate iz Hrvatske):
Anita Žugec, Lanište 1f, Zagreb
IBAN: HR 0523400093102883087
Poziv na broj je 3102883087
Podaci za uplatu na devizni (EUR) žiro račun su (ukoliko plaćate iz inozemstva):
Anita Žugec, Lanište 1f, Zagreb
SWIFT ili BIC code: PBZGHR2X
IBAN: HR 7923400093215552978

Ukoliko imate aktivan PayPal korisnički račun za kupovinu i plaćanje putem Interneta, uplatu možete izvršiti na sljedećoj poveznici. Tečaj PayPal-a: 1 Eur=7,1 Kn. Ostale troškove obrade i prijenosa sredstava snosi primatelj.

www.paypal.me/me/anitazugec