Raspored slijedećih webinara:
Četvrtak, 18.01.2018., 19h – Tema: Ljubav
Utorak, 23.01.2018., 19h – Tema: Samopouzdanje

Prijavite se za webinar na: anita.zugec@gmail.com

Mnogi od vas znaju i već su prisustvovali radionicama na kojima sam odgovarala na pitanja, na kojima smo osvještavali, manifestirali mnogo toga. Bili ste, kroz moju naglašenu prijemčivost i intuiciju u prilici da komunicirate s univerzalnom inteligencijom, da kroz vođenu meditaciju transformacije svijesti primite energetski tretman i promijenite uvjerenja koja vam ne služe te da se nakon radionice osjećate obnovljeno, puno energije i motivacije. Webinari nam daju mogućnost da iskoristimo dobrobiti današnjeg modernog doba te da napravimo online radionice/seminare. Mnogi od vas su zaista kilometrima daleko, a opet kada radimo zajedno osjećamo se tako blisko i povezano! Prije početka kao i za vrijeme webinara možete postavljati pitanja i predložiti teme koje vas zanimaju.

Webinar uključuje do sat i pola vremena osobnog rasta kroz odgovore na pitanja, jedinstvenu poveznicu Vas i univerzalne inteligencije. Zadnjih dvadesetak minuta bit ćemo vođeni energijom kroz meditaciju za transformaciju svijesti. Ovaj webinar je ujedno i energetski tretman koji služi za promjenu uvjerenja, čišćenje, iscjeljivanje i podizanje vibracije!

Zašto webinari?

Webinari su radionice, odnosno seminari, koji se održavaju putem Interneta te sam se za njih odlučila jer pružaju mnoge prednosti:

– možete sudjelovati i pratiti iz udobnosti vašega doma
– ne morate gubiti vrijeme na dodatno putovanje
– imate privatnost; vas se na webinaru ne vidi i ne čuje, maltene možete prisustvovati iz vlastitog kreveta
– kroz chat pišete pitanja i komentare, imate direktnu komunikaciju sa mnom a po želji i sa drugim učesnicima
– aplikacija preko koje se webinar održava izrazito je jednostavna za upotrebu
– možete sudjelovati preko mobitela, tableta ili vašeg prijenosnog i običnog računala

Kako sudjelovati?

Za prisustvovanje webinaru potrebno je obaviti prijavu putem maila, napraviti uplatu na jedan od dolje navedenih računa ovisno o tome da li plaćate iz Hrvatske ili inozemstva. a možete platiti i PayPalom. Zatim je potrebno pričekati dodatne upute koje ćete primiti mailom te se pridružiti webinaru za vrijeme njegovog izvođenja.

Prijava

Prijava za sudjelovanje na webinaru moguća je putem e-maila anita.zugec@gmail.com. Na isti mi se obratite ukoliko želite neke dodatne informacije te ukoliko imate pitanja i prijedloge za teme o kojima možemo razgovarati. 

Cijena webinara je 150,00 HRK odnosno 20,00 EUR za uplate iz inozemstva, te je isti iznos potrebno uplatiti prije termina održavanja webinara jednom od tri dostupnih načina plaćanja. Informacije o svakom dostupne su u nastavku: 

Podaci za uplatu na kunski žiro račun su (ukoliko plaćate iz Hrvatske):
Anita Žugec, Lanište 1f, Zagreb
IBAN: HR 0523400093102883087
Poziv na broj je 3102883087
Iznos: 150,00 HRK
Podaci za uplatu na devizni (EUR) žiro račun su (ukoliko plaćate iz inozemstva):
Anita Žugec, Lanište 1f, Zagreb
SWIFT ili BIC code: PBZGHR2X
IBAN: HR 7923400093215552978
Iznos: 20,00 EUR

Ukoliko imate aktivan PayPal korisnički račun za kupovinu i plaćanje putem Interneta, vašu uplatu možete izvršiti na slijedećoj poveznici:

www.paypal.me/me/anitazugec 

Učite o umijeću življenja; kako upravljati fokusom i vibracijom, kako do obilja ljubavi, zdravlja, posla, novca, lakoće… ovisno o vašim pitanjima! Učite teoretski i praktično jer odmah radimo vježbe za primjenu teorije!