Webinari

Webinari - Wellness duha

ovo je pozivnica za webinar u UTORAK, 07.11.2017. u 20,00 sati.
 
Prvo sudjelovanje na webinaru je poklon od mene, dakle GRATIS. Želim da se upoznate s online načinom rada, da vidite da li vam se sviđa i da li vam je korisno te da sugerirate ono što smatrate da bi moglo poboljšati webinar. Također, cijenim vaša pitanja i teme koje vas zanimaju, zahvalna sam ako pošaljete pitanja i prijedloge prije ili za vrijeme webinara (upišete u chat)!!!
Inače cijena webinara bit će 150,00 kuna, no ovi webinari idu po promotivnoj cijeni od 100,00 kuna.
Hvala vam na odazivu i suradnji!!
Prošli puta ste mi dali izvrstan feedback! HVALA od srca!!! 🙂
 
Mnogi od vas znaju i već su prisustvovali radionicama na kojima sam odgovarala na pitanja, na kojima smo osvještavali, manifestirali mnogo toga (neki od vas svaka čast manifestirali ste iznad očekivanja:)), bili ste kroz kanaliziranje u prilici da komunicirate s univerzalnom inteligencijom, da kroz vođenu meditaciju transformacije svijesti primite energetski tretman i promijenite uvjerenja koja vam ne služe te da se nakon radionice osjećate obnovljeno, puno energije i motivacije. Prije početka kao i za vrijeme webinara možete postavljati pitanja i predložiti teme koje vas zanimaju.
 
PREDNOST WEBINARA:
Odlučila sam napraviti takve radionice / seminare online u obliku webinara, a prednosti toga su:
- ne trebate ići iz udobnosti svoga doma i gubiti vrijeme na putovanje,
- imate privatnost: vas se na webinaru ne vidi i ne čuje, maltene možete prisustvovati iz svoga kreveta,
- kroz chat pišete pitanja i komentare, dakle komunicirate samnom i pitate slobodno u privatnosti sve što vas zanima,
- još bolje, pitanje mi možete poslati na e mail: anita.zugec@gmail.com prije početka webinara ili možete reći koje teme vas zanimaju,
- aplikacija je izrazito jednostavna za upotrebu, zapravo ne trebate ništa raditi,
- možete sudjelovati preko mobitela, tableta, računala...
 
KAKO SUDJELOVATI:
Ukoliko sudjelujete preko mobitela aplikacija će vas zatražiti da napravite download Zoom programa kroz TrgPlay ili slične internet trgovine jednostavno kao kad instalirate bilo koju aplikaciju poput Vibera, Whatsappa ... Ako sudjelujete preko računala, također će vam se automatski instalirati Zoom program, dakle dozvolite aplikaciji da se instalira. Ovo je potrebno samo prilikom prvog sudjelovanja, kasnije više nije potrebno!
 
Za više informacja, slobodno mi se obratite.
 
Srdačan pozdrav,
Anita Žugec