Raspored slijedećih webinara:
Utorak, 06.02.2018., 19h – Tema: Novac i obilje – promijenite uvjerenja o novcu i obilju, naučite kako manifestirati obilje Cijena: 250,00 Kuna / 35 Eur

Četvrtak, 15.02.2018., 19h – Tema: Ljubav i odnosi – kako pozvati ljubav u svoj život, kako imati lijepe odnose, što je bezuvjetnost Cijena: 150,00 Kuna / 20 Eur

Utorak, 20.02.2018., 19h – Tema: Samopouzdanje, samodostatnost – promijenite uvjerenja o osobnoj moći, uspjehu, sebi Cijena: 150,00 Kuna / 20 Eur

Prijavite se za webinar na: anita.zugec@gmail.com

Mnogi od vas znaju i već su prisustvovali radionicama na kojima sam odgovarala na pitanja, na kojima smo osvještavali, manifestirali mnogo toga. Bili ste, kroz moju naglašenu prijemčivost i intuiciju u prilici da komunicirate s univerzalnom inteligencijom, da kroz vođenu meditaciju transformacije svijesti primite energetski tretman i promijenite uvjerenja koja vam ne služe te da se nakon radionice osjećate obnovljeno, puno energije i motivacije. Webinari nam daju mogućnost da iskoristimo dobrobiti današnjeg modernog doba te da napravimo online radionice/seminare. Mnogi od vas su zaista kilometrima daleko, a opet kada radimo zajedno osjećamo se tako blisko i povezano! Prije početka kao i za vrijeme webinara možete postavljati pitanja i predložiti teme koje vas zanimaju.

Webinar uključuje do sat i pola vremena osobnog rasta kroz odgovore na pitanja, jedinstvenu poveznicu Vas i univerzalne inteligencije. Zadnjih dvadesetak minuta bit ćemo vođeni energijom kroz meditaciju za transformaciju svijesti. Ovaj webinar je ujedno i energetski tretman koji služi za promjenu uvjerenja, čišćenje, iscjeljivanje i podizanje vibracije!

Zašto webinari?

Webinari su radionice, odnosno seminari, koji se održavaju putem Interneta te sam se za njih odlučila jer pružaju mnoge prednosti:

– možete sudjelovati i pratiti iz udobnosti vašega doma
– ne morate gubiti vrijeme na dodatno putovanje
– imate privatnost; vas se na webinaru ne vidi i ne čuje, maltene možete prisustvovati iz vlastitog kreveta
– kroz chat pišete pitanja i komentare, imate direktnu komunikaciju sa mnom a po želji i sa drugim učesnicima
– aplikacija preko koje se webinar održava izrazito je jednostavna za upotrebu
– možete sudjelovati preko mobitela, tableta ili vašeg prijenosnog i običnog računala

Kako sudjelovati?

Za prisustvovanje webinaru potrebno je obaviti prijavu putem maila, napraviti uplatu na jedan od dolje navedenih računa ovisno o tome da li plaćate iz Hrvatske ili inozemstva. a možete platiti i PayPalom. Zatim je potrebno pričekati dodatne upute koje ćete primiti mailom te se pridružiti webinaru za vrijeme njegovog izvođenja.

Prijava

Prijava za sudjelovanje na webinaru moguća je putem e-maila anita.zugec@gmail.com. Na isti mi se obratite ukoliko želite neke dodatne informacije te ukoliko imate pitanja i prijedloge za teme o kojima možemo razgovarati. 

Cijena webinara je 150,00 HRK odnosno 20,00 EUR osim za webinar o novcu, cijena je 250,00 HRK odnosno 35 EUR, za uplate iz inozemstva, te je isti iznos potrebno uplatiti prije termina održavanja webinara jednom od tri dostupnih načina plaćanja. Informacije o svakom dostupne su u nastavku: 

Podaci za uplatu na kunski žiro račun su (ukoliko plaćate iz Hrvatske):
Anita Žugec, Lanište 1f, Zagreb
IBAN: HR 0523400093102883087
Poziv na broj je 3102883087
Iznos: 150,00 / 250 HRK
Podaci za uplatu na devizni (EUR) žiro račun su (ukoliko plaćate iz inozemstva):
Anita Žugec, Lanište 1f, Zagreb
SWIFT ili BIC code: PBZGHR2X
IBAN: HR 7923400093215552978
Iznos: 20,00 / 35,00 EUR

Ukoliko imate aktivan PayPal korisnički račun za kupovinu i plaćanje putem Interneta, uplatu možete izvršiti na sljedećoj poveznici. Za webinar od 150,00 kuna uplaćujete 21 Eur obzirom da je tečaj PayPal-a: 1 Eur=7,1 Kn. Ostale troškove obrade i prijenosa sredstava snosi primatelj.

www.paypal.me/me/anitazugec 

Učite o umijeću življenja; kako upravljati fokusom i vibracijom, kako do obilja ljubavi, zdravlja, posla, novca, lakoće… ovisno o vašim pitanjima! Učite teoretski i praktično jer odmah radimo vježbe za primjenu teorije i promjenu uvjerenja!