Raspored sljedećih webinara:

Srijeda, 04.04.2018., 19:30h – Tema: LJUBAV, OBITELJ, ODNOSI – Putujte zajedno sa mnom emocionalnim putem od otpuštanja do realizacije divnih odnosa. Kako biti dobar roditelj, kako biti dobar partner, kako biti sretan u postojećem odnosu i kako pronaći ljubav? Cijena: 150,00 Kuna / 20 Eur

Četvrtak, 12.04.2018., 19:30h – Tema: ŽIVIM KVALITETNO, OPUŠTENO, SRETNO – STRES FREE – Danas kada imamo sve što nam je potrebno za udoban, bezbrižan život trebamo naučiti kako zaista cijeniti sve što imamo, kako biti zadovoljni, kako se opustiti i osloboditi stresa, takozvanih negativnosti i zamki ega. Sama sam bila svjedokom mnogih transformacija pa i osobne transformacije straha i nesigurnosti u slobodu. Cijena: 150,00 Kuna / 20 Eur

Četvrtak, 19.04.2018., 19:30h – Tema: KAKO DO NOVCA, USPJEHA, OSTVARENIH CILJEVA – Mnogi kažu da je put ka uspjehu trnovit put, ali danas postoji Znanje koje nam omogućava da uživamo na svojem putu. On tada postaje svijetao, inspiriran, duhovan i puno brži i lakši! Učite o upravljanju mislima, emocijama, dakle vibracijom. Učite kako prepoznati i promijeniti svoja štetna uvjerenja. Cijena: 150,00 Kuna / 20 Eur

Utorak, 24.04.2018., 19:30h – Tema i praksa!: MIJENJAMO UVJERENJA!!! – Ego, identifikacije: “ja sam ovo, ja sam ono”… Strahovi, nesigurnost, nemoć… Ovo je online radionica na kojoj mijenjamo uvjerenja! Pridružite mi se jer ćete imati energetsku podršku i vodstvo kako što lakše i brže promijeniti uvjerenja najjednostavnijom tehnikom ikad!, koju sam dobila od Izvora. Učite kako prepoznati i promijeniti svoja štetna uvjerenja. Cijena: 150,00 Kuna / 20 Eur

Prijavite se na webinar tako da pošaljete mail na: anita.zugec@gmail.com ili pišite u KONTAKT obrazac na stranici.

 

Uskoro promjena cijene webinara: od 01.05.2018. cijena za jedan webinar bit će 33 Eur ili 240 Kuna.  Međutim, možete kupiti  MJESEČNE PAKETE WEBINARA po puno povoljnijoj cijeni: 

2 webinara  – 20%  za 53 Eur ili 390 Kn

3 webinara  – 30%  za 70 Eur ili 510 Kn

4 webinara  – 40%  za 80 Eur ili 590Kn  (cijena 1 webinara = 147,50 Kn)

Ukoliko propustite webinar, poslat ću vam ga naknadno na mail. 

Paketi su napravljeni zato da vas potaknu na sudjelovanje na webinarima jer ste i sami potvrdili da vam uzastopna sudjelovanja jako podižu svjesnost, energiju, znanje, motivaciju. Uložite u sebe, to je najvredniji od svih uloga čija je isplativost nemjerljiva!

OBAVEZNO: ako nemate mogućnost platiti seminare ili webinare, pošaljite mi poruku na mail ili u kontakt obrazac na stranici, javit ću vam se i pojasniti kako možete sudjelovati. Ovo pišem jer me ljudi koji nemaju posao ili se nalaze u jako teškim životnim situacijama pitaju, a što je s nama koji ne možemo? Javite se, uvijek postoji rješenje, a ja uvijek dio svojeg životnog poziva ujedno posla od srca darujem gratis. Upravo tome služe svi ovi video zapisi na You Tubeu i Facebook stranici Anita Žugec. Posjetite YouTube kanal Anita Žugec i pretplatite se kako biste dobivali obavijesti o novim videima. Za primanje obavijesti na kanalu obavezno kliknite na zvono.

NOVO: tjedni odgovori na vaša pitanja live na Facebook stranici: Anita Žugec  Ne trebate biti korisnik Facebooka kako biste pratili stranicu obzirom da je stranica javna. 

Webinari nam daju mogućnost da iskoristimo dobrobiti današnjeg modernog doba te da napravimo online radionice/seminare. Mnogi od vas su zaista kilometrima daleko, a opet kada radimo zajedno osjećamo se tako blisko i povezano! Prije početka kao i za vrijeme webinara možete postavljati pitanja i predložiti teme koje vas zanimaju.

Webinar uključuje nešto više od sat i pola vremena osobnog rasta kroz odgovore na pitanja, jedinstvenu poveznicu Vas i univerzalne inteligencije. Zadnjih dvadesetak minuta bit ćemo vođeni energijom kroz meditaciju za transformaciju svijesti. Ovaj webinar je ujedno i energetski tretman koji služi za promjenu uvjerenja, čišćenje, iscjeljivanje i podizanje vibracije!

Zašto webinari?

Webinari su radionice, odnosno seminari, koji se održavaju putem Interneta te sam se za njih odlučila jer pružaju mnoge prednosti:

– možete sudjelovati i pratiti iz udobnosti vašega doma
– ne morate gubiti vrijeme na dodatno putovanje
– imate privatnost; vas se na webinaru ne vidi i ne čuje, maltene možete prisustvovati iz vlastitog kreveta
– kroz chat pišete pitanja i komentare, imate direktnu komunikaciju sa mnom a po želji i sa drugim učesnicima
– aplikacija preko koje se webinar održava izrazito je jednostavna za upotrebu
– možete sudjelovati preko mobitela, tableta ili vašeg prijenosnog i običnog računala

Kako sudjelovati?

Jednostavno je! Prijavite se, napravite uplatu na jedan od dolje navedenih računa ovisno o tome da li plaćate iz Hrvatske ili inozemstva. a možete platiti i PayPalom. Zatim ćete primi e-mail s linkom za sudjelovanje!

 

Prijava i plaćanje

Prijava za sudjelovanje na webinaru moguća je putem e-maila anita.zugec@gmail.com. Na isti mi se obratite ukoliko želite neke dodatne informacije te ukoliko imate pitanja i prijedloge za teme o kojima možemo razgovarati. 

Cijena webinara je 150,00 HRK odnosno 20,00 EUR  te je iznos potrebno uplatiti prije termina održavanja webinara jednom od tri dostupnih načina plaćanja. Informacije o svakom dostupne su u nastavku: 

Podaci za uplatu na kunski žiro račun su (ukoliko plaćate iz Hrvatske):
Anita Žugec, Lanište 1f, Zagreb
IBAN: HR 0523400093102883087
Poziv na broj je 3102883087
Iznos: 150,00 
Podaci za uplatu na devizni (EUR) žiro račun su (ukoliko plaćate iz inozemstva):
Anita Žugec, Lanište 1f, Zagreb
SWIFT ili BIC code: PBZGHR2X
IBAN: HR 7923400093215552978
Iznos: 20,00 EUR

Ukoliko imate aktivan PayPal korisnički račun za kupovinu i plaćanje putem Interneta, uplatu možete izvršiti na sljedećoj poveznici. Za webinar od 150,00 kuna uplaćujete 21 Eur obzirom da je tečaj PayPal-a: 1 Eur=7,1 Kn. Ostale troškove obrade i prijenosa sredstava snosi primatelj.

www.paypal.me/me/anitazugec