O autoru

Anita Žugec

Rođena sam 12.02.1980. godine u Karlovcu, završila Ekonomski fakultet i osamnaest godina radila uglavnom uredske poslove. U međuvremenu životne prilike su me dovele do alternativnih pristupa zdravlju, mentalnom i fizičkom. Upoznavala sam razne religije, učila od cijenjenih autora s područja fizike, biologije, psihologije, metafizike, duhovnosti i drugih. Završila razne tečajeve i škole od kojih bi  istaknula Školu za bioterapeute u Ljubljani u trajanju od dvije godine te Školu karmičke dijagnostike u trajanju od 1 godine. Ipak, najviše sam naučila i još uvijek učim iz svakodnevice, odnosa sa sobom, s djecom, obitelji i dragim ljudima koji dolaze tražeći znanje, savjete i pomoć. Iskustvo je jedini pravi učitelj. 

Terapeutski rad, životni trening, energetski rad u smislu rada s ljudima je počeo spontano tako što su me ljudi instinktivno tražili za pomoć i savjete te je s vremenom to postalo moje zanimanje. Prvih godinu dana radila sam besplatno. Danas snimam video zapise i objavljujem ih na YouTube kanalu Wellness duha iz kojih također možete puno naučiti. 

Pozivam sve zainteresirane za osobni rast, energetski rad, intuitivni rad, terapeutski rad da pogledaju više o Školi wellness duha na linku Škola wellness duha!

Ostale zainteresirane za osobni rast i life coaching pozivam da posjete moje seminare ili da se jave za individualno savjetovanje. Više o tome što uključuje individualni coaching / tretman pogledajte na Individualni tretmani!

Hvala!

Anita


„Anita je sjajna, definitivno je promijenila moj život i naveliko ga uljepšala. Imala sam velikih problema i dolazila sam na terapije učestalo  u jednom vremenski periodu. Slušala sam Anitine upute, pisala bilješke i ako bi zatrebalo ponovno je zvala. Ona bi uvijek bila tu kad je bilo najteže. Pomogla mi je po pitanju zdravlja, ljubavnih odnosa i općenito odnosa sa sobom i ljudima. Pomogla mi je i u manifestaciji novoga posla. Puno joj hvala!“

Alemka


„U trenutku svog života, kada sam imala više pitanja nego odgovora i u traženju izlaza iz životnih teškoća, upoznala sam Anitu. Do tada nisam upoznala niti jednog terapeuta koji bi na meni razumljiv i logičan način objasnio što je to što mi stvara problem. Nisam bila zadovoljna odlaskom na bioenergetski tretman a da ne znam ZAŠTO imam problem koji želim riješiti. Nisam željela biti ovisnik o terapeutu i metodi jer meni je to isto kao ovisnost o lijeku koji me ne liječi već ublažava simptome. Za mene to nije lijek. Ja sam željela odgovore. Zato me je prvi susret s Anitom ostavio zatečenu s pitanjem kako ona dobiva informacije iz najdublje dubine mojega postojanja? Ovakav način rada, kada osvijestiš UZROK problema onda ga kreneš rješavati je pravi rast u povećanju kvalitete života na svakom polju jer je sve povezano nevidljivom niti. Anitinom nesebičnom pomoći i strpljenjem rješavala sam i rješavam životne zahtjevnosti. Iz svog iskustva mogu reći kako ovakav pristup ide od dijagnoze do iscjeljenja. Iskreno je preporučam svojim dragim prijateljima koji su otvoreni za ovakav način rasta, razrješavanja teških situacija i iscjeljenja.“

Tanja