Individualna savjetovanja su nešto najdivnije što vam mogu preporučiti zato što ćete s jednim individualnim savjetovanjem ili tretmanom dobiti dragocjen paket informacija, podrške i energije koje će vam koristiti mjesecima i jako ubrzati vaš osobni rast.  

Nakon što kažete par riječi o sebi i svojem životu te nakon što kažete što vam je najvažnije i što želite promijeniti, slijedi kanaliziranje informacija vašeg ega i vaše duše koja vam pruža jedinstvena objašnjenja, rješenja i upute. Na ovaj jedinstven način dobijete uvid u svoju podsvijest ili svoje nesvjesno te jasno raspoznate štetna uvjerenja kao navike koje vam ne koriste i koje je potrebno promijeniti jer stvaraju neželjenu vibraciju i neželjenu realnost, dakle kontrast. Također, duša kao dio Izvora ili vortex daje vam odgovore i upute na vaša pitanja i izazovne situacije.

Anita Žugec - Wellness duha

Individualno savjetovanje obično traje između sat i sat i pola te na kraju radimo vođenu vježbu: meditaciju s afirmacijama za transformaciju svijesti - promjenu uvjerenja. Pritom je to i energetski tretman jer energija je nešto apsolutno neodvojivo od mene i mojih namjera dobrobiti za vas.

Važno je naglasiti kako sve što radimo snimam pa vam ostanu snimke kako ne biste zaboravili sve što primite kao informaciju. Mnogo toga na samom tretmanu ne čujete, ali s vremenom, kako rastete u svjesnosti tako raste i vaše razumijevanje pa čujete ono što prije niste mogli. Snimku s vođenom vježbom poželjno je još ponoviti kod kuće jer će vas apsolutno transformirati do mjere kada ćete živjeti željenu realnost i biti svjestan kreator onoga što želite!

Predlažem da pogledate YouTube video transformacija svijesti te pogledajte komentare ljudi koji su radili samnom.